• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht

7 tips bij het bestellen van mondkapjes

Mondkapjes bestellen: 7 tips!

Sinds de Corona-uitbraak vliegen de mondkapjes je om de oren en schieten de aanbieders als paddestoelen uit de grond. De ene zou nog veiliger en nog beter zijn dan de andere. Waar moet je nu precies op letten wanneer je online mondkapjes wilt bestellen? En hoe zorg je ervoor dat je je aan de regels van de regering houdt? Lees hier onze 7 tips voor het bestellen van mondkapjes!

1: Ga voor duurzaam

Je ziet ze helaas steeds meer op straat liggen: wegwerp mondkapjes. Ze lijken misschien de veiligste keuze, maar een herbruikbare wasbare variant is net zo betrouwbaar. Je hoeft dus niet een enorme doos mondkapjes te bestellen die je vervolgens na een dag al moet weggooien. De mondkapjes van SafeSave zijn een veel en veel duurzamere keuze. Je kunt ze namelijk wel 1000 keer wassen en daarna hergebruiken. Na 10 minuten wassen is je mondkapje alweer te gebruiken. Daarmee is een wasbaar mondkapje vele malen goedkoper in het gebruik dan een wegwerpvariant. Wel zo fijn voor je portemonnee én het milieu.

2: Houd hem bij de hand

Hoe vaak ben jij ondertussen al je mondmasker vergeten of kwijtgeraakt? Voorkom deze issues en zorg ervoor dat je jouw masker altijd binnen handbereik hebt. Hoe? Met een mondkapjeshouder bijvoorbeeld! Bij SafeSave kun je dan ook mondkapjes bestellen met een luxe lederen armband waaraan je deze kunt bevestigen. Zo ben je deze nooit meer kwijt.

3: Slim: meerdere mondkapjes bestellen

Zul je net zien: je mondkapje zit in de was of zit in je andere tas. Of je wilt met je vriend(in) het ov in, maar hij of zij is diens masker vergeten. Neem het zekere voor het onzekere en leg een bescheiden mondkapjescollectie aan. Bij ons kun je daarom mondkapjes per drie stuks bestellen, zodat je in één klap voorzien bent.

4: Maak je outfit compleet 

Zie een masker niet als een moetje, maar als een manier om je uit te drukken en een stijl-statement te maken! In onze webshop kun je mondkapjes bestellen in verschillende designs, zodat deze altijd matcht bij je outfit van die dag. Ga bijvoorbeeld voor een trio aan dierenprints of verstop jezelf achter mondkapjes met camouflagemotief. Of ga voor een lekker felle effen kleur. En natuurlijk kun je bij ons ook tijdloze zwarte mondkapjes bestellen.

5: Houd je aan de regels van de overheid

De overheid heeft duidelijke regels opgesteld voor het gebruik van mondkapjes. Zo zijn ze tegenwoordig in het ov verplicht. Het is niet ondenkbaar dat ze in de toekomst op meer plaatsen verplicht gesteld worden. In sommige andere landen is het al het geval dat je zonder mondkapje de straat niet meer op mag. Een medisch mondmasker is gelukkig niet nodig wanneer je de bus, trein of tram pakt. Goed om te weten is dat onze mondkapjes voldoen aan de eisen die gesteld zijn binnen de maatregelen van de regering.

6: Blijf ademen

Wij Hollanders lijken de gedachte te hebben dat een mondkapje ons de adem beneemt. We kunnen je geruststellen: dit is absoluut niet het geval! Je krijgt geen procent minder zuurstof binnen wanneer je een mondkapje draagt, dus maak je hier geen zorgen over. Zeker onze mondmakers zijn zeer comfortabel en ademend. Je hebt hier bovendien geen extra filter voor nodig. Lees de reviews over ons product en je ziet dat onze mondkapjes aangenaam en alles behalve ‘adembenemend’ zijn - in de slechte zin van het woord!

7: Geef de kids een eigen mondkapje

De wetenschap is er momenteel nog niet helemaal over uit of kinderen een besmettingshaard kunnen vormen of niet. Voor de zekerheid is het dan ook beter om ook de voor minderjarigen een passende mondkapjes te bestellen. Een mondmasker voor volwassenen is echter geen match met een onvolgroeid kinderhoofdje. Bestel daarom voor de kids een eigen mondkapje. In ons aanbod vind je verschillende mondkapjes voor kinderen tussen 4 en 7 jaar oud. Ook deze zijn wasbaar en ademend.

Online mondkapjes bestellen doe je bij SafeSave

Wil je mondkapjes bestellen die stijlvol en veilig zijn, goed ademen en ook nog eens duurzaam zijn? Ga voor de mondkapjes van SafeSave. Onze neopreen mondkapjes zijn wasbaar en tot 1000 keer te gebruiken. Alle mondkapjes zijn antibacterieel en spatwaterdicht, dus naast duurzaam zijn ze ook nog eens erg veilig. 

Omdat onze mondmaskers in Nederland worden ontworpen en gemaakt, kunnen we snel leveren. Bekijk dus onze uitgebreide collectie direct en bestel ze vandaag nog!