• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht

de-voordelen-van-zwarte-mondkapjes

De voordelen van zwarte mondkapjes

Bij het kopen van een nieuw mondkapje ben je vooral bezig met veiligheid, maar er zitten nog meer voordelen aan zwarte mondkapjes van SafeSave. Wij hechten bijvoorbeeld hoge waarde aan kwaliteit en veiligheid. De producten die je in onze webshop aantreft voldoen aan zeer hoge eisen. Voor we alle voordelen van onze zwarte mondkapjes op een rijtje zetten willen we graag beginnen met de allerbelangrijkste: Veiligheid. Wanneer je een mondmasker gaat kopen sla je vanzelfsprekend de simpele stoffen mondkapjes over. Deze zijn niet veilig en voldoen niet aan de richtlijnen die zijn neergezet door onze regering. SafeSave gaat een stapje verder.

Nog beter dan mondkapjes met filter

Er zijn inmiddels veel bedrijven die mondkapjes maken, om te zorgen dat het Covid-19 virus zo snel mogelijk kan worden beheerst. Op internet vinden we vooral mooie mondkapjes, maar naast de mondkapjes met filter zien we vooral veel stoffen mondkapjes die niet bepaald veilig zijn. De voordelen van de zwarte mondkapjes van SafeSave zijn vooral te danken aan het materiaal waarvan deze zijn gemaakt. Onze mondmaskers zijn namelijk gemaakt van 100% Neopreen, ook wel polychloropreen genoemd. Door dit materiaal zijn de wasbare mondkapjes spatwaterdicht en toch ademend!

Spatwaterdicht beschermt!

Vanwege het feit dat het neopreen mondmasker geen druppels doorlaat beschermt het jou en de mensen om je heen. Hoesten, niezen en iedere andere overdracht van vocht, bacteriën en het gevreesde Corona-virus worden gestopt voor ze schade kunnen aanbrengen. Hoewel vocht geen kans maakt zijn deze mooie mondmaskers perfect om vrijuit door te ademen. Na gebruik gooi je het masker niet weg, maar was je het simpelweg in de wasmachine. Door de hoge kwaliteit van het neopreen materiaal kun je de SafeSave maskers meer dan 1000 keer wassen. Binnen een kwartier zijn de maskers vervolgens weer droog en klaar voor gebruik.

Duurzaam en milieuvriendelijk

We hebben allemaal de foto's gezien van weggegooide maskers in de natuur. Eén van de voordelen van de zwarte mondkapjes van neopreen is dat we ze niet na gebruik in de vuilnisbak hoeven te werpen. En al helemaal niet op straat of in de natuur! De kapjes kunnen zowel met de hand als in de machine worden gewassen en gaan dus bij normaal gebruik jaren mee. Een filter is niet nodig, want de dichtheid van het materiaal zorgt voor volledige bescherming tegen het virus, maar ook tegen bacteriën, stofdeeltjes en pollen.

Zoveel voordelen met deze zwarte mondkapjes

Wat wil je nog meer? Omdat de mondmaskers van SafeSave spatwaterdicht zijn, bescherm je jezelf en je medemens nog beter dan met andere mondkapjes op de markt. Gebruik geen mondkapjes van katoen meer die vocht gewoon doorlaten. Zorg voor je eigen veiligheid en die van mensen om je heen. Door de elastische oorstraps kun je genieten van optimaal draag- en ademcomfort. Na het wassen is je mondkapje al na 10 minuten weer droog. Moet je dus plotseling de deur uit, dan kun je altijd rekenen op een schoon mondkapje. Zelfs als je masker net in de wasmachine zat.

Voordelen van zwarte mondkapjes met print

Laten we eerlijk zijn: zwarte mondkapjes zien er gewoon stoer uit. Ben jij een echte Covid-19 ninja en wil je een mondkapje met een print? SafeSave heeft mondkapjes in allerlei kleuren en met opdruk. Zo kun je jezelf zijn en word je toch beschermd tegen het gevaarlijke corona virus. Kijk in onze online winkel voor mondkapjes in alle kleuren. Wij zorgen dat ze allemaal even veilig zijn!

Hoge eisen

Alle maskers die je in onze webshop vindt hebben het Oeko-Tex 1000 label (100 plus). Dit betekent dat het materiaal én de mensen die het kapje hebben gemaakt niet zijn blootgesteld aan schadelijke stoffen. Ook voldoen de werkomstandigheden van de makers van deze veilige mondkapjes volledig aan de wettelijke richtlijnen. Op dit moment is het Oeko-Tex 1000 label zeer zeldzaam in Nederland. Dit komt door de strenge eisen die worden gesteld aan zowel het arbeidsproces én het product. Omdat wij bij SafeSave grote waarde hechten aan de veiligheid van onze eindgebruikers en jouw medemens, hebben we voor deze maatregel gekozen. Veiligheid voorop, nietwaar?

Veilig en volgens de regels

Volgens de regels die de regering heeft vastgesteld zijn de mondmaskers van SafeSave allemaal uitermate geschikt. Door de hoge kwaliteit van het materiaal en het algehele product ben je dus beschermd tegen het Covid-19 virus en houd je je keurig aan de wet. Met onze neopreen maskers bescherm je jezelf en de mensen om je heen. Het ziet er nog goed uit ook! Kortom er zijn heel veel voordelen van onze zwarte mondkapjes.

Vriendelijke service

In onze webshop tref je mondmaskers aan voor kinderen en volwassenen in allerlei kleuren. Neem voor vragen contact op met onze vriendelijke klantenservice. Bestel je zwarte mondkapjes vandaag nog. Je SafeSave pakketje ligt snel in je brievenbus.