• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht

Mondkapjes Herbruikbaar

Mondkapjes die herbruikbaar zijn bestellen

Wil je mondkapjes bestellen? Ga dan voor mondkapjes die herbruikbaar zijn! Zoals het er nu naar uitziet is een mondmasker een item dat we regelmatig op zullen moeten zetten. Kiezen voor een stijlvolle en duurzame uitvoering is dus een slimme keus. Met een herbruikbaar mondkapje bespaar je jezelf geld en kun je kiezen voor een mooi design. De mondkapjes van SafeSave kun je tot 1000 keer wassen en zijn dus een stuk duurzamer. Bovendien kun je in ons assortiment een stijl vinden die bij jou past. Lees hieronder meer over ons aanbod.

De voordelen van mondkapjes die herbruikbaar zijn

Mondkapjes die herbruikbaar zijn hebben als eerste voordeel dat ze goedkoper zijn dan wegwerp mondkapjes. Onze maskers gooi je simpelweg in de was. Binnen tien minuten zijn ze al vrij van bacteriën én volledig droog. Dit is niet alleen goed voor jouw portemonnee en gebruiksgemak, maar ook voor het milieu: er verdwijnen minder maskers in de prullenmand of op straat. Ook zit je met een recyclebaar mondkapje nooit meer zonder. De mondkapjes van SafeSave zijn veilig genoeg om extreem vaak te gebruiken, en worden bovendien hygiënisch en contactloos geproduceerd.

100% veilige en hygiënische mondkapjes

Denk je dat die onooglijke wegwerp mondkapjes de veiligste optie zijn? Think again! Onze herbruikbare maskers zijn namelijk net zo veilig als een wegwerp variant. Door ze te wassen zijn ze gesteriliseerd en weer klaar voor gebruik. Ze zijn spatwaterdicht en beschermen jou en je omgeving. Ook de naden zijn waterdicht. Bovendien zijn alle mondkapjes van SafeSave behandeld met een antibacterieel middel. Dit houdt in dat bacteriën gedood worden zodra ze in contact komen met het masker. Ook na veelvuldig wassen! Uit wetenschappelijke tests is gebleken dat de stof waar onze mondkapjes van wordt gemaakt tot ruim 99% van de ongewenste micro-organismen tegenhoudt.

Contactloos productieproces

Tijdens het gehele productieproces en inpakproces komt er geen mensenhand aan de mondkapjes; alles gebeurt met machines. We kunnen dus besmettingsrisico’s geheel uitsluiten. Ook goed om te weten is dat onze mondmaskers het Oeko-Tex-label hebben. Wat dat inhoudt? Dat ze milieuvriendelijk en veilig geproduceerd zijn. Tijdens het productieproces zijn werknemers niet blootgesteld aan schadelijke stoffen, en de arbeidsomstandigheden voldoen aan de strenge normen die in ons land gelden.

Onze vele designs in mondkapjes van herbruikbare kwaliteit

In onze collectie vind je veel designs. Wij vinden namelijk dat ‘veilig’ zeker niet stijlloos hoeft te betekenen! Al onze maskers zijn gemaakt van het stofje neopreen, maar verschillen in print. Ga bijvoorbeeld voor simpele zwarte mondkapjes, die bij elke outfit en elk gezicht passen. Of kies voor kleurige maskers, wanneer je wilt opvallen of bijvoorbeeld wil dat het mondmasker met je outfit matcht. Leuke mondmaskers met dierenprints zijn ook een optie. En ons trio aan denim mondmaskers maakt je jeans-outfit helemaal af. Kortom, je hoeft wat ons betreft zeker niet in te leveren op stijl wanneer je met een masker de straat op gaat!

Mondkapjes die herbruikbaar zijn voor kinderen

Naast maskers voor volwassenen kun je bij ons ook mondkapjes voor kinderen bestellen - en uiteraard zijn deze ook herbruikbaar. Deze mondkapjes zijn een maatje kleiner, waardoor ze beter passen op een kindergezicht dan een regulier mondmasker. Wel zo veilig! Je kunt hier maskers bestellen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar, en we hebben ook mondkapjes voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Onze mondkapjes voor volwassenen zijn doorgaans te gebruiken door kinderen vanaf 13 jaar.

Wat is neopreen?

Onze herbruikbare mondkapjes zijn allemaal gemaakt van het materiaal neopreen. Een belangrijke eigenschap van neopreen is dat het spatwaterdicht is. Je ziet dit stofje bijvoorbeeld in de watersportwereld; denk maar aan een duikpak! Vochtdruppels houdt het dus zeker tegen. Dit maakt dat er geen extra filter nodig is.

Neopreen is daarnaast een prettig materiaal om te dragen. Klanten waarderen onze maskers om het draagcomfort; ze passen dankzij de rekbaarheid op elk gezicht. De stof is zo comfortabel en ademend, dat je haast zou vergeten dat je een mondkapje op hebt. Bovendien zijn deze mondkapjes door de neopreen herbruikbaar, want je kunt deze stof wassen. Maximaal 40 graden is al voldoende om het mondkapje nogmaals te kunnen gebruiken. Ook droogt neopreen supersnel: in tien minuten kun je met een droog en gesteriliseerd mondkapje de straat weer op!

Online herbruikbare mondkapjes bestellen

Je leest het: onze mondkapjes zijn duurzaam, comfortabel en haast eindeloos herbruikbaar. Wil je je herbruikbare mondkapjes online bestellen, ga dan voor de maskers van SafeSave. Bekijk ons assortiment hier en bestel vandaag nog: er zit vast iets voor jou tussen!