• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Dag reisverbod, hallo nieuwe tassen!

Dag reisverbod, hallo nieuwe tassen!

Met de versoepelingen in het vooruitzicht, beginnen we weer voorzichtig vakantieplannen te maken. Frankrijk, Italië, Spanje, Turkije: het kan binnenkort weer! Na een paar jaar stof vangen op zolder, is je reis gear waarschijnlijk wel toe aan een upgrade. Bij SAFESAVE kun je online tassen kopen, waarmee jij én je spullen veilig reizen. Er zijn damestassen, herentassen en modellen voor kids. In verschillende kleuren, met luxe extra’s, allemaal wasbaar en 100% waterdicht. Dag reisverbod, hallo nieuwe tas!

               

 

Dag reisverbod!

Na maanden binnen zitten en een mini-vakantie in eigen tuin, zijn er nu eindelijk versoepeling op komst voor toeristenvluchten. Natuurlijk is de mogelijkheid voor een tripje naar het buitenland ook afhankelijk van de de bestemming die je kiest en de coronamaatregelen in het betreffende land, maar er is weer een stip op de horizon! Griekenland en Portugal zijn bijvoorbeeld al weer open en ook partyeiland Ibiza is over een paar weken weer toegankelijk voor toeristen. De zomervakantie lijkt er dus echt aan te komen in 2021!

Online reistassen bestellen

SAFESAVE heeft naast de bekende mondkapjes, ook een eigen tassenlijn. Deze komt ook van onze eigen designers en is net zo ‘safe’, maar dan voor je spullen! Er zijn verschillende modellen, met een fijn design en meer dan genoeg ruimte voor al je spullen. Ik ga op reis en ik neem mee…

 

     

SAFESAVE reistassen

Onze SAFESAVE reistassen hebben een modern en sportief design en zijn super praktisch. Met een goede ritssluiting, een hoofdcompartiment en verschillende vakken kun je veilig en onbezorgd op reis. Door zijn compacte afmeting, maar ruime inhoud is de tas ook zeer geschikt voor een weekendje weg.

 

       

SAFESAVE rugtassen

Onze rugtassen zijn ideaal voor een stedentrip, of als handbagage. Er zijn basic modellen en rugtassen met een diagonale band over één schouder. Tip: draag dit laatste model het liefst omgekeerd - met de tas voor je buik - als je op een vliegveld of in een drukke stad loopt i.v.m. zakkenrollers! Ook de rugtassen hebben een ruim opbergvak en meerdere kleine vakjes voor je telefoon, tablet en laptop. Ze hebben een stevig jasje, waardoor je spullen niet beschadigen.

                                                                   

                      

SAFESAVE laptoptassen

Ook de laptop gaat vaak mee op reis, om de favoriete tekenfilms van de kids op te zetten onderweg of tijdens een zakentrip. Het is belangrijk dat deze niet beschadigt! Onze laptoptassen zijn 100% waterdicht en gemaakt van een een extra stevige stof, waardoor ze tegen een stootje kunnen!