• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Zwarte mondkapjes kopen om jezelf te beschermen

Zwarte mondkapjes kopen om jezelf te beschermen

Bij ons kun je zwarte mondkapjes kopen van hoge kwaliteit. Met de steeds strengere regels om ons veilig te houden voor Covid-19, wordt het belangrijker om te zorgen voor een mondmasker. SafeSave heeft een uitstekend assortiment mondkapjes die goedkoop maar vooral kwalitatief goed in orde zijn. In plaats van zwarte mondkapjes die wegwerpbaar zijn of zwarte mondkapjes met ingebouwde filter gaat SafeSave een stapje verder. Onze mondkapjes zijn gemaakt van 100% Neopreen. De polychloropreen mondkapjes zijn wasbaar, spatwaterdicht en toch ademend!

Zwart mondkapjes van uitstekend materiaal

Juist omdat je het mondkapje van neopreen zeker 1000 keer kan wassen heb je een duurzaam product in handen. Zo hoef je niet meer steeds een ander mondmasker te gebruiken of zelfs een veelvuldig gebruikt masker op te zetten. Na het wassen zijn de neopreen zwarte mondkapjes al binnen 10 minuten weer droog. Het neopreen, ook wel polychloropreen genoemd, is een stevig materiaal dat zich perfect laat gebruiken voor mondmaskers.

Spatwaterdichte zwarte mondkapjes

Wat wil je nog meer? Omdat de zwarte mondkapjes van SafeSave spatwaterdicht zijn, bescherm je jezelf en je medemens nog beter dan met de mondmaskers waarin een filter is ingebouwd. Ook doe je jezelf een plezier door geen mondkapjes van katoen meer te gebruiken, die vocht gewoon doorlaten. En toch kun je gewoon vrijuit ademen met deze mondkapjes op je gezicht. Optimaal draag- en ademcomfort dus. Omdat het mondmasker zo snel weer droog is nadat je het hebt gewassen, is het geen probleem als je plotseling de deur uit moet. Zelfs als je mondkapje net in de wasmachine zat.

Zwarte mondkapjes met print

Een kenmerkende karakteristiek van zwarte mondkapjes is toch wel dat het er stoer uit ziet. Voor alle Covid-19 ninja's hebben we ook gezorgd voor zwarte mondkapjes met print. Zo ben je nog meer jezelf en toch beschermd tegen het gevaarlijke coronavirus. Kijk in onze webshop voor mondkapjes in alle kleuren, maar allemaal even veilig!

Blijf gezond en zorg voor anderen

Omdat al onze maskers het Oeko-Tex 1000 label (100 plus) hebben gekregen, betekent dit dat het materiaal én de mensen die het hebben geproduceerd niet zijn blootgesteld aan schadelijke stoffen. Bovendien zijn de arbeidsomstandigheden van de makers tijdens de productie van deze veilige mondkapjes volledig volgens de wettelijke richtlijnen. Vooralsnog is dit Oeko-Tex 1000 label erg zeldzaam in Nederland, vanwege de strenge eisen die worden gesteld aan het arbeidsproces én het product. Bij SafeSave hechten wij hoge waarde aan de veiligheid van onze eindgebruikers, maar óók die van jouw medemens!

Wettelijk ingedekt

Volgens de maatregelen die de regering heeft gesteld zijn de mondmaskers van SafeSave allemaal geschikt. Zonder enige uitzondering. Dit komt vanzelfsprekend door de hoge kwaliteit van het materiaal en het algehele product. Bespaar jezelf de onzekerheid over de kwaliteit van de vele maskers die op de markt zijn. Met de neopreen maskers van SafeSave bescherm je jezelf en iedereen om je heen. En het ziet er nog goed uit ook!

SafeSave houdt je veilig

Bij SafeSave staan we er op dat alle producten in ons assortiment voldoen aan strenge en hoge eisen. Zo zorgen we voor de veiligheid van onze klanten én medewerkers. Maar naast veiligheid zijn ook comfort en degelijkheid belangrijk voor ons. Dat voel je direct wanneer je een SafeSave product in je handen hebt. Onze duurzame materialen zorgen voor bescherming en dragen bij aan een schonere planeet.

Alle voordelen op een rijtje

De SafeSave mondmaskers hebben een aantal voordelen, die we keurig voor je op een rijtje hebben gezet. Door de dichtheid van het neopreen materiaal ben je beschermd tegen stofdeeltjes, pollen, bacteriën en natuurlijk het Covid-19 virus. De mondmaskers kunnen gewoon worden gewassen in de wasmachine en drogen zeer snel. De maskers zijn hygiënisch en comfortabel tijdens gebruik. Door het elastiek en het form fit model blijft het masker goed op de plaats. Geen latex of andere stoffen waarvoor mensen allergisch kunnen zijn, glasvezelvrij en voorzien van het Oeko-Tex 1000 label. En als klap op de vuurpijl zien de SafeSave maskers er nog eigenzinnig en modieus uit ook!

Vriendelijke service

In onze webshop kun je allerlei verschillende mondkapjes vinden. We hebben gedacht aan blitse mondmaskers voor kinderen en volwassenen in allerlei kleuren. Ben je op zoek naar een specifieke kleur of print? Maak dan gebruik van de handige filter, of typ in de zoekbalk waarnaar je op zoek bent. Vind je dan nog steeds niet wat je zoekt? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Bestel je je zwarte mondkapjes vandaag nog, dan ligt je SafeSave pakketje binnen 5 dagen in je brievenbus.