• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Voordelen van zwarte mondkapjes

Voordelen van zwarte mondkapjes

Bij het kopen van een nieuw mondkapje ben je vooral bezig met veiligheid, maar er zitten nog meer benefits. Wij hechten bijvoorbeeld hoge waarde aan kwaliteit en veiligheid. De producten die je in onze webshop aantreft voldoen aan zeer hoge eisen. Wat zijn de voordelen van zwarte mondkapjes van SAFESAVE?

De veiligheid van mondkapjes

Voordat we alle voordelen van zwarte mondkapjes op een rijtje zetten, willen we graag beginnen met de allerbelangrijkste: veiligheid. Wanneer je een mondmasker gaat kopen sla je vanzelfsprekend de simpele stoffen mondkapjes over. Deze zijn niet veilig en voldoen niet aan de richtlijnen die zijn neergezet door onze regering. SafeSave gaat een stapje verder.

Voordelen van zwarte mondkapjes

Er zijn inmiddels veel bedrijven die mondkapjes maken, om ervoor te zorgen dat het Covid-19 virus zo snel mogelijk onder controle is. Op internet vinden we vooral mooie mondkapjes, maar naast de mondkapjes met filter zien we veel stoffen varianten die niet bepaald veilig zijn. De voordelen van zwarte mondkapjes van SafeSave zijn vooral te danken aan het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Ons mondkapje is namelijk gemaakt van 100% neopreen, ook wel polychloropreen genoemd. Dankzij dit materiaal zijn de wasbare mondkapjes spatwaterdicht en toch ademend!

Spatwaterdicht beschermd

Doordat het neopreen mondmasker geen druppels doorlaat, beschermt hij jou en de mensen om je heen. Hoesten, niezen en iedere andere overdracht van vocht, bacteriën en het gevreesde coronavirus worden gestopt voordat ze schade kunnen aanrichten. Hoewel vocht geen kans maakt, zijn deze mooie mondmaskers perfect om vrijuit door te ademen. Na gebruik gooi je het masker niet weg, maar was je het simpelweg in de wasmachine. Door de hoge kwaliteit van het neopreen kun je de SAFESAVE-maskers meer dan 1.000 keer wassen. Binnen tien minuten zijn de maskers vervolgens weer droog en klaar voor gebruik.

De ecologische voordelen van zwarte mondkapjes van SAFESAVE

We hebben allemaal de foto's gezien van weggegooide maskers in de natuur. Eén van de voordelen van de zwarte mondkapjes van SAFESAVE is dat je ze na gebruik niet weggooit. En al helemaal niet op straat of in de natuur! De kapjes kunnen zowel met de hand, als in de machine worden gewassen en gaan bij normaal gebruik dus jarenlang mee. Een filter is niet nodig, want de dichtheid van het materiaal zorgt voor volledige bescherming tegen het virus maar ook tegen bacteriën, stofdeeltjes en pollen.

Elastische oorstraps

Wat wil je nog meer? Omdat de mondmaskers van SafeSave spatwaterdicht zijn, bescherm je jezelf en je medemens nog beter dan met andere mondkapjes op de markt. Gebruik geen mondkapjes van katoen meer die vocht gewoon doorlaten! Door de elastische oorstraps, kun je genieten van optimaal draag- en ademcomfort. Na het wassen is je mondkapje al na 10 minuten weer droog. Moet je dus plotseling de deur uit, dan kun je altijd rekenen op een schoon mondkapje. Zelfs als je masker net uit de wasmachine komt.

Voordelen van zwarte mondkapjes met print

Laten we eerlijk zijn: zwarte mondkapjes zien er gewoon stoer uit. Ben jij een echte Covid-19-ninja en wil je een mondkapje met een print? SAFESAVE heeft mondkapjes in diverse kleuren en prints. Zo kun je jezelf zijn en ben je toch beschermd. Kijk in onze online winkel voor mondkapjes in verschillende kleuren. Wij zorgen dat ze allemaal even veilig zijn!

Hoge eisen

Alle maskers die je in onze webshop vindt hebben het Oeko-Tex 1000 label (100 plus). Dit betekent dat het materiaal én de mensen die het kapje hebben gemaakt niet zijn blootgesteld aan schadelijke stoffen. Ook voldoen de werkomstandigheden van de makers van deze veilige mondkapjes volledig aan de wettelijke richtlijnen. Op dit moment is het Oeko-Tex 1000 label zeer zeldzaam in Nederland. Dit komt door de strenge eisen die worden gesteld aan zowel het arbeidsproces, als het product. Omdat wij bij SAFESAVE grote waarde hechten aan de veiligheid van onze eindgebruikers en jouw medemens, hebben we voor deze maatregel gekozen. Veiligheid voorop, nietwaar?

Veilig en volgens de regels

Volgens de regels die de regering heeft vastgesteld, zijn de mondmaskers van SAFESAVE allemaal uitermate geschikt. Door de hoge kwaliteit van het materiaal en het algehele product, ben je dus beschermd tegen het Covid-19-virus en houd je je keurig aan de wet. En het ziet er nog goed uit ook! Kortom: er zijn heel veel voordelen van zwarte mondkapjes.

Zie hier alle actuele regels over mondkapjes van het RIVM

Vriendelijke service

In onze webshop tref je mondmaskers aan voor volwassenen en voor kinderen, in verschillende kleuren en maten. Neem voor vragen contact op met onze vriendelijke klantenservice. Bestel je zwarte mondkapjes vandaag nog en je SAFESAVE-pakketje ligt snel in je brievenbus!