• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Design mondkapjes van neopreen

Design mondkapjes van neopreen

Heb jij ook genoeg van de wegwerp mondkapjes die je na elk gebruik weer weg moet gooien? Of ben je gewoon nog op zoek naar dat ene leuke mondkapje die perfect bij al jouw outfits past? Voor de leukste design mondkapjes ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Onze mondkapjes zijn niet alleen voorzien van een leuk kleurtje of hippe print, maar ook nog eens gemaakt van fantastisch materiaal. Neopreen neemt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Op deze manier is veilig, duurzaam én antibacterieel gebruik gegarandeerd. Neem snel een kijkje in ons assortiment en vind jouw ideale design mondkapje!

 

Veilig in het openbaar dankzij neopreen

Buiten een leuke uitstraling, is het natuurlijk ook fijn als jouw mondkapje handig in gebruik is. Een wegwerp exemplaar is alles behalve duurzaam en gooi je na gebruik meteen weer weg. Bovendien zien de wegwerp mondkapjes er ook niet erg flatteus uit. Onze design mondkapjes voor dames en heren zijn gemaakt van neopreen. Dankzij deze stof, die ook wordt gebruikt voor het maken van duikpakken, wordt al het vocht goed tegengehouden. Word je plots overvallen door een hoest- of niesbui? Dankzij onze neopreen mondkapjes maken rondvliegende spetters geen schijn van kans meer!

 

Antibacteriële design mondkapjes kopen

Graag een leuk design mondkapje kopen? De zoektocht naar het perfecte exemplaar kan lastig zijn. Naast een mooi ontwerp, is het uiteraard ook van belang dat het mondmasker jou zo goed mogelijk beschermt tegen eventuele bacteriën en virussen. Met onze mondkapjes ben jij verzekerd van de optimale bescherming. Zelfs na een flink aantal wasbeurten! Dankzij een speciale behandeling houden onze mondkapjes namelijk tot meer dan 99% van de bacteriën tegen. Was jouw mondmasker na gebruik op maximaal 40 graden Celsius uit en laat het 10 minuten drogen. Voilà! Droog, gesteriliseerd en klaar voor gebruik.

 

Herbruikbaar: beter voor onze planeet

David Attenborough waarschuwt ons ervoor in zijn aangrijpende documentaire: een betere omgang met onze planeet is meer dan nodig. Waarom geen (kleine) stap in de goede richting zetten door te beginnen met het gebruik van duurzame mondkapjes? De mondmaskers in ons assortiment zijn extreem duurzaam. Je kunt ze namelijk tot wel duizend keer wassen en hergebruiken. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat dit vele malen duurzamer is dan het gebruik van een wegwerp mondmasker. Draag niet alleen een steentje bij aan het milieu, maar doe ook je portemonnee een plezier!

 

Design mondkapjes met hoog draagcomfort

Neopreen is een fijne stof die comfortabel aanvoelt op de huid, goed adem doorlatend en spatwaterdicht is. Bovendien is de stof erg rekbaar, waardoor deze op elk gezicht optimaal aansluit. Op de meeste openbare plekken wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen. In sommige gevallen, zoals in het openbaar vervoer, is dit zelfs verplicht. Tijdens een lange treinrit, een bezoek aan een leuk museum of een knipbeurt bij de kapper is het natuurlijk wel fijn als jouw beschermkapje comfortabel zit. Met onze mondmaskers ben jij niet alleen verzekerd van een optimaal draagcomfort, maar ook nog eens van een hip ontwerp. Dubbel win!

 

Een breed aanbod met voor elk wat wils

Wij begrijpen als geen ander dat jij behoefte hebt aan een mondmasker die aansluit op jouw persoonlijke stijl. Een masker dat niet vervelend is om te dragen, maar juist een extra touch geeft aan jouw outfit. Ons assortiment bestaat daarom uit een brede collectie aan verschillende kleuren, stijlen en prints. Kies bijvoorbeeld voor een set van drie zwarte mondkapjes, zodat je er altijd overal één bij je hebt! Eén in de tas, één in de jaszak en één reserve in huis. Ga je toch liever voor een kleurtje? In dat geval is ons 3-pack mondmasker Jolly Candy een ideale optie voor jou!

 

Design mondkapjes met hippe kleuren en prints

De standaard design mondkapjes van Nike of Adidas kent iedereen inmiddels wel. Ons assortiment beschermkapjes biedt een perfecte aanvulling op elke persoonlijke stijl. Van dierenprints tot effen zwart en van vrolijke kleuren tot colour blocking. Kies voor een modieuze denim jeans look in drie verschillende tinten of steel de show met ons dierenprint mondmasker 3-pack en wissel af tussen een luipaard-, tijger- en zebra print. Liever geen opvallend mondmasker of zelfs een ‘onzichtbaar exemplaar’? Met onze camo print beschermkapjes houd je je netjes aan de maatregelen zonder dat iemand het ziet!

 

Raak jouw mondmasker nooit meer kwijt

Heb jij ook weleens last van een kwijtgeraakt mondmasker, dat je nergens meer terug kunt vinden? Soms lijkt het wel alsof je spullen op wonderbaarlijke wijze ineens van de aardbodem verdwenen zijn. Dankzij het SafeSave design mondkapje met luxe lederen armband is de zoektocht naar kwijtgeraakte beschermkapjes eindelijk verleden tijd! Bevestig één of meerdere maskers voor en na gebruik aan de armband, waardoor je deze altijd bij je draagt. De armband is tevens ook te gebruiken als mondmasker verlenger. Zeg maar dag tegen pijnlijke oren! Met behulp van de verlenger bevestig je jouw masker namelijk behendig achter je hoofd. Wat wil je nog meer!