• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Leuke mondkapjes voor shopping queens

Leuke mondkapjes voor shopping queens

Yes, we mogen weer! Vanaf woensdag 28 april gaat Nederland weer voorzichtig open. Eerst de terrassen, de winkels en bye bye avondklok! En zo wellicht stapje voor stapje steeds meer terug naar het ‘oude normaal’. Ook met de versoepelingen in het vooruitzicht moeten we het samen nog steeds zo SAFESAVE mogelijk houden. Wat zijn leuke mondkapjes voor je dagje shoppen? Hoe match je je outfit met je mondmasker? Keep it cool, keep it SAFESAVE!

Leuke mondkapjes voor fashionista’s

Als fashionista moet je outfit natuurlijk hot & happening zijn...en daar hoort tegenwoordig ook een leuk mondkapje bij. De animalprint doet het nog steeds goed. In onze collectie vind je drie verschillende mondkapjes met dierenprint. En het toffe is: ze zitten samen in één verpakking, dus je scoort ze meteen allemaal! Denim 2 denim jeans accessories zijn anno 2021 ook nog steeds trending. De tijdloze spijkerstof print is een match bij elke outfit. In de collectie van SAFESAVE vind je verschillende jeans mondkapjes: van lichtblauw naar donkerblauw en een dark denim package.

 Leuke mondkapjes voor fashionista's

Match je mondkapje met je outfit!

Onze mondkapjes worden in sets van drie stuks verkocht. Je kunt drie dezelfde kleuren bestellen, maar een vrolijke combi kan ook. Hiermee kun je lekker mixen & matchen met je outfit en is je mondkapjes geen must, maar een fashionable accessoire tijdens je middagje shoppen. Tip: als je meerdere mondkapjes meeneemt in je tas, kun je in de winkel meteen checken of ze bij je nieuwe outfit passen!

 

Match je mondkapje met je outfit - color blocking

Leuke mondkapjes voor het terras

Buiten hoef je officieel geen mondkapje te dragen, maar misschien ga je wel met het OV naar een andere stad voor je favo horecazaak. En van al die drankjes moet je natuurlijk ook (binnen) plassen en dan wordt je wel geacht om een masker te dragen. Daarom hebben wij in onze spring/summer collectie leuke mondkapjes voor het terras: parasol oranje bijvoorbeeld, beach blue en gras groen. 

Leuke mondkapjes voor het terras

Enjoy your freedom, but keep it SAFESAVE!