• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Mondkapjes voor Koningsdag… of balKoningsdag

Mondkapjes voor Koningsdag… of balKoningsdag

Geen braderieën, oud-Hollandse spelletjes en festivals op Koningsdag dit jaar, maar een rondje door het park of een party op eigen balkon moet kunnen! Om het toch een beetje in stijl te kunnen vieren, match je jouw oranje outfit natuurlijk met een bijpassend mondkapje. De SAFESAVE mondkapjes voor Koningsdag bijvoorbeeld, die ook door Koningin Máxima worden gedragen!

Mondkapjes voor Koningsdag

Mondkapjes voor Koningsdag zijn natuurlijk oranje! Lekker feestelijk voor de gelegenheid en het geeft ook meteen een zomerse look. In onze collectie vind je verschillende oranje mondkapjes. Parasol oranje bijvoorbeeld in de nieuwe spring/summer collectie. Onze set van uitwasbare mondkapjes in drie trendy kleuren: oranje, geel en groen, waarmee je meteen bent voorbereid op een kleurrijke zomer. Is royal blue meer jouw kleur? Dan is er ook onze royal wear: mondkapjes met een kroon. 

Leestip: Mondkapjes bestellen: 7 tips voor the best buy!

Koningin Máxima en SAFESAVE

Hadden we trouwens al gezegd dat Koningin Máxima mondkapjes van SAFESAVE draagt? Als dat niet Koninklijk is! En om Koninsdag een extra gouden randje te geven, krijg je van ons 25 procent korting. Gebruik hiervoor de code: ZETMOP25 bij het afrekenen.

Match je mondkapje met je outfit!

Match je mondkapje

Onze collectie wordt per drie stuks verkocht. Je kunt drie dezelfde kleuren bestellen, maar een vrolijke combi van kleuren kan ook. Hiermee kun je lekker mixen & matchen met je outfit en is je mondkapjes geen must, maar een fashionable accessoire. Matchen met je tas of schoenen kan natuurlijk ook!

De best geteste mondkapjes voor Koningsdag

Hoewel de grootschalige field labs nog even op zich laten wachten, wil je Koningsdag natuurlijk nog steeds zo SAFESAVE mogelijk vieren! Onze uitwasbare mondmaskers zijn de best geteste niet medische mondkapjes wereldwijd. Ze zijn gemaakt van neopreen, beter bekend als duikpakstof. De luchtige eigenschappen van deze stof en de unieke vorm van onze mondkapjes, maken ademen gemakkelijk. Neopreen is anti-allergisch, mensen met allergische reacties van de huid kunnen ze dus ook veilig dragen.