• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Rugtassen waarmee je zorgeloos back to school gaat!

Rugtassen waarmee je zorgeloos back to school gaat!

De middelbare scholen en het MBO zijn weer open. Wie had ooit verwacht dat we daar zóóó blij mee zouden zijn! Heeft jouw schooltas maandenlang stof liggen vangen in een hoekje van je slaapkamer en kun je wel een upgrade gebruiken? Onze SAFESAVE rugtassen zijn stevig, waterdicht, trendy én bieden luxe extra’s die anno 2021 onmisbaar zijn geworden in onze digitale wereld! Hoe belangrijk is veiligheid op school in tijden van Corona? Hoe maak jij de blits met onze SAFESAVE rugtassen? En welke soorten en maten zijn er? Lees alle ins & outs!

Veilig back to school!

Normaal gesproken is september de maand waarin we weer naar school gaan, maar door Corona liep alles anders dan normaal. Gelukkig gaan de scholen nu mondjesmaat weer open. Half januari begonnen de basisscholen en nu volgen ook de middelbare scholen en het MBO. Dat we ‘weer mogen’ betekent niet dat we niet waakzaam moeten zijn. Veiligheid is nog steeds een groot aandachtspunt. Zo geldt overal de 1,5-meterregel en wordt voor sommige lessen uitgeweken naar openbare gebouwen in de buurt, omdat de lokalen te klein zijn om voldoende afstand te kunnen houden. Zo krijgen leerlingen nu bijvoorbeeld les in bioscoopzalen - hoe cool is dat!

Leestip: Mondkapjes bestellen: 7 tips!

SAFESAVE rugtassen

Onze SAFESAVE rugtassen zijn dubbel gecheckt op ‘safety’. Dit betekent uiteraard niet dat ze 1,5 meter afstand voor je houden of een mondkapje dragen. Hier moet je nog steeds zelf goed aan denken! Je spullen zijn wel gegarandeerd veilig als je voor een schooltas van SAFESAVE kiest. Zo zijn ze bijvoorbeeld extra stevig en 100% waterdicht. Ze hebben meer dan genoeg vakken om je spullen in op te bergen. Kleine tablets, Ipads en readers passen er met gemak in! Als luxe extra is er een vak waarin je een USB-aansluiting kunt connecten, met je telefoon bijvoorbeeld of een powerbank. Er zijn twee modellen, we hebben de specs voor je op een rij gezet.

SAFESAVE slingbag rugtassen

Slingbag rugtassen hebben één band, die je diagonaal over je schouders draagt. Een trendy model, waarmee je stylish back to school gaat! En wil je er helemaal volgens de 2021 trends bijlopen? Dan draag je hem niet op je rug, maar aan de voorkant...als een soort XL heuptas! Er zijn vijf verschillende kleuren. Van basic grijs en urban rood tot denim blauw!

SAFESAVE basic rugtassen

Basic klinkt misschien wat gewoontjes, maar eigenlijk is deze SAFESAVE rugtas veel meer waard dan dat! Met een speciaal vak voor je laptop, een extra stevige en waterdichte buitenkant en de mogelijkheid om je telefoon aan te sluiten op een USB-poort is hij zeker niet standaard! Een mooi voorbeeld van comfort en stijl ineen.

Veilig naar school? 5 tips!

Ben je blij dat je geen digitale lessen meer hoeft te volgen via Zoom, maar je klasgenoten eindelijk weer eens in levende lijve ziet? Keep it SAFESAVE met deze tips!

#1 Kom niet in m’n aura bitch! 🔛

Waarschijnlijk kun je hem inmiddels dromen, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: houd 1,5 meter afstand. Van je docenten, maar ook van medeleerlingen!

#2 Draag een mondkapje 😷

Als je eenmaal in de klas - of bioscoopzaal - zit mag je hem afdoen, maar tijdens het wisselen van de lessen en in de pauze is het dragen van een mondkapje verplicht op school.

#3 Sharing is not caring! 👩‍❤️‍👨❌

Het is natuurlijk lief bedoeld als je je lunch wilt delen, maar in coronatijden liever even niet! Oftewel: geen snoep en frisdrank doorpasen!

#4 Handen wassen 👏💦

Niet alleen na een wc-bezoek, maar elke keer voordat je een ruimte betreedt dien je je handen te reinigen. Scholen hebben hiervoor een een speciale zuil of een tafeltje met hygiénegel bij de deur geplaatst.

#5 Heb je klachten? Blijft thuis! 🤧

Heb je hoestklachten? Geen geur of smaak? Laat je testen en blijf thuis totdat je een negatieve uitslag hebt!