• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Waarom 3m mondkapjes populair zijn

Waarom 3m mondkapjes populair zijn

3m mondkapjes zijn specifiek ontworpen om je te beschermen tegen het inademen van schadelijke of giftige stoffen en dampen. Je ziet deze vooral in de bouw en bij andere werklui. Doordat klussers ze vaak het grootste deel van de werkdag dragen, wordt er veel belang gehecht aan de aspecten comfort en draagbaarheid. Ook het ademend vermogen is erg belangrijk, en dat zie je terug in het ontwerp van 3m mondkapjes. Maar in de huidige coronatijden zie je ze ook steeds meer in het straatbeeld, op het gezicht van mensen die allesbehalve een klusser lijken. Lees hier waarom 3m mondmaskers zo populair zijn en wat de verschillen en overeenkomsten zijn met de mondmaskers van SafeSave. 

Wat is 3m?

Je kent 3m waarschijnlijk wel, al dan niet onbewust. Ze begonnen ooit met schuurpapier, maar zijn nu uitgegroeid tot een enorm wereldwijd opererend technologiebedrijf. Komt het je toch nog niet bekend voor? Denk dan eens aan je stapeltje post-its en plakband! Ook hebben ze zich gespecialiseerd in beveiligingsapparatuur, zoals enkelbanden. Mocht je dus ooit elektronische detentie ondergaan, dan krijg je hun apparatuur om je been! Hiernaast maken ze dus al enige tijd mondkapjes, vooral voor gebruik in de industrie. 

3m mondkapjes

Je kunt verschillende 3m mondkapjes kopen. De meeste zijn gemaakt om je luchtwegen te beschermen tijdens kluswerkzaamheden. Zo zijn er specifieke stofmaskers op de markt, die een gebruikt worden bij allerlei klussen waar veel stofdeeltjes bij vrijkomen. Andere klussen waar bescherming van je luchtwegen hard bij nodig is, is bijvoorbeeld wanneer je werkt met laksoorten of spuitverf. Dus ook voor een verfklus is het meer dan verstandig om een passend mondkapje te dragen, al dan niet van 3m. 

3m mondkapjes versus de maskers van Safe Save

3m mondmaskers verschillen op bepaalde punten met de mondkapjes van SafeSave. Lees hieronder meer over de vergelijking tussen deze twee soorten mondkapjes. 

Duurzaamheid

3m mondkapjes zijn doorgaans onderhoudsvrij, net als de mondmaskers van SafeSave. De mondkapjes van SafeSave zijn echter wasbaar, waardoor je ze met een wasje op 40 graden weer steriliseert. Op deze manier kun je onze mondkapjes tot zo’n 1000 keer hergebruiken. Na een wasbeurt is hij binnen 10 minuten droog. Mondkapjes van 3m zijn niet wasbaar, maar wel vaker te gebruiken. Echter zijn ze niet voorzien van een bacteriedodende coating, wat onze mondkapjes wel hebben. Door deze coating wordt 99% van de bacteriën tegengehouden. Ook na 999 keer wassen. 

Een mondkapje bestellen kan eenvoudig op onze website

Draagcomfort en gebruiksgemak

Er zijn verschillende 3m mondmaskers op de markt die zo ontworpen zijn dat ze met je gezicht meebewegen wanneer je praat. De mondkapjes van SafeSave doen dit eveneens. Dat komt door het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn: neopreen. Dit materiaal ken je bijvoorbeeld van duikpakken. En laten die nu zo ontworpen zijn dat je er soepel in moet kunnen bewegen en water wordt tegengehouden! Die soepelheid is ook wel zo handig als je veel moet overleggen, of gewoon een prater bent. Een uitkomst voor bijvoorbeeld docenten, die natuurlijk veel moeten praten. De 3M stofmaskers zijn ook leverbaar met een P3- en P2-filter, welke extra veilig zijn. 

Stijl

3m mondkapjes zijn allemaal wit en hebben een behoorlijke industriële look. De mondkapjes van SafeSave zijn juist ontworpen om je look mee af te maken en je zou er dan ook het label stijlvol op kunnen plakken. Lees hieronder meer over ons uitgebreide en gevarieerde aanbod. 

Het aanbod van SafeSave

De mondkapjes van SafeSave zijn allemaal gemaakt van neopreen, een soepele stof die waterafstotend is en alsnog ademend. Deze zijn zoals eerder gezegd wasbaar en eindeloos bruikbaar. Ons aanbod is gevarieerd, waardoor er voor elk wat wils bij zit.  je kunt gaan voor een basic zwart mondkapje welke geleverd worden in een set van drie stuks, of ga voor wat meer kleur en kies voor een trio aan verschillende mondmaskers in effen kleuren of vrolijke prints. Denk hierbij verschillende dierenprints of een stoere denim look. Al onze mondkapjes worden geleverd in een set van drie stuks of twee stuks, zodat je nooit om een mondkapje verlegen zit. Erg handig wanneer je je mondmasker vergeet. Zo bespaar je jezelf ongemakkelijke situaties of de kans dat je niet met het openbaar vervoer mee mag. En natuurlijk kun je altijd iemand in je omgeving een mondkapje cadeau geven zodat jullie matchend samen de straat op kunnen. Ook hebben we maskers voor kinderen, maar ook voor mensen met een wat groter gelaat. En last but not least: bij ons kun je mondkapjes kopen met een handige armband waar je deze aan kunt bevestigen. Zo hoef je niet meer in je tas te graven, maar heb je hem altijd bij de hand. Neem dus een kijkje in onze shop, en kies het beste mondkapje voor jouw uit onze collectie.