• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Nieuwe mondkapjes: er hangt lente in de lucht!

Nieuwe mondkapjes: er hangt lente in de lucht!

Er hangt lente in de lucht! Omdat dit vorig jaar geen ideale combinatie bleek met Corona, hebben wij onze collectie uitgebreid met nieuwe mondkapjes, speciaal voor de lente/zomer. Er zijn zes vrolijke kleuren, waarmee je 100% SAFESAVE het voorjaar in gaat en zelfs op zwoele zomeravonden vrij kunt ademenen. We stellen beach blue, zonnegeel, parasol oranje, gras groen, terras blauw en schelp grijs graag aan je voor!

Nieuwe mondkapjes voor lente/zomer 2021

Corona vraagt om veilige oplossingen. Bij SAFESAVE werken we dagelijks aan innovatie, die onze naam eer aan doet. Voor de lente/zomer van 2021 hebben we nieuwe mondkapjes ontwikkeld. Net zo veilig en comfortabel, maar dan in een vrolijk voorjaarsjasje. Ze zijn geschikt voor dames en heren en hebben één vaste maat, die - dankzij de elastische stof - altijd past! 

Nieuwe mondkapjes spring/summer 2021 SAFESAVE


Leestip: Schoudertassen om goed gevuld het voorjaar in te gaan

Nieuwe mondkapjes, net zo SAFESAVE!

Het model is zo ontwikkeld dat je vrij kunt ademen en dat de mondkapjes tot wel 1000 keer in de wasmachine kunnen, zonder dat ze vaal worden en hun werking verliezen. De naad aan de voorkant voorkomt een allergische reactie op de huid. De neopreen stof zorgt voor het nodige comfort en bevat een speciale laag die bacteriën doodt, voordat ze in de buurt van je luchtwegen komen.

Nieuwe mondkapjes lente/zomer SAFESAVE - lichtblauw

Beach blue

Het lichtblauwe (beach blue) mondkapje is je ideale gezelschap op het strand. Hij maakt je beachlook compleet en zorgt ervoor dat je in stijl afreist naar je favoriete plek aan het water.

Geel mondkapje SAFESAVE

Zonnegeel

Bye bye grauwe look, hello summer beauty! Geel is dé kleur van de zomer en volgens de kenners ook de trend van spring/summer 2021. De perfecte mix & match bij een zomerse look dus!

Nieuwe mondkapjes voorjaar - oranje

Parasol oranje

De overeenkomst tussen onze nieuwe mondkapjes en parasols? Ze houden je veilig en ‘cool’ op zwoele zomerdagen. Bovendien zijn beiden nu verkrijgbaar in de bekende knaloranje kleur!

Nieuwe mondkapjes groen - SAFESAVE

Nieuwe mondkapjes in gras groen

In het voorjaar krijgen de bomen weer bladeren, staan de bloemen in bloei en kleurt het landschap weer groen als gras. Een prachtig plaatje, die perfect matcht met onze nieuwe mondkapjes in een lichtgroene kleur! Ze filteren niet alleen virussen, maar ook pollen uit de lucht.

XL uitwasbare mondkapjes SAFESAVE

Terras blauw

Hoewel de terrassen helaas nog niet open mogen, is een goede voorbereiding ook in dit geval het halve werk! Onze donkerblauwe mondkapjes zijn de grote broer van beach blue. Ze zijn iets meer bijgekleurd en hebben een XL formaat.

Grijs mondkapjes lente/zomer 2021 SAFESAVE

Schelp grijs

Onze nieuwe grijze mondkapjes zo zijn gesloten als een oester! Dat wil zeggen: ze zijn 100% safe: de best geteste, niet medische, mondkapjes wereldwijd → Bekijk het rapport. En toch kun je, dankzij het verfijnde model, vrij ademenen in deze veilige fashion musthave!