• LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
  • LEVERTIJD: 2-3 werkdagen (m.u.v. Medische Mondkapjes)
  • 1000 x Wasbaar & 100% Spatwaterdicht
Schoudertassen om goed gevuld het voorjaar in te gaan

Schoudertassen om goed gevuld het voorjaar in te gaan

Een tassentrend die je in 2021 niet kan ontgaan is de comeback van schoudertassen! En eerlijk is eerlijk: een vrouw heeft nooit genoeg tassen en er is altijd wel een goede reden om een nieuwe tas te kopen! Met de schoudertassen van SAFESAVE ga je goed gevuld het voorjaar in en heb je voor elke gelegenheid een apart vakje. Voor je portemonnee, telefoon, tablet, make-up, agenda en alles wat je nog meer nodig kunt hebben onderweg. Hij is stevig, waterdicht en 100% kids-proof! Laat je verleiden door de tassentrends van 2021 en shop in de collectie!

De comeback van schoudertassen!

Schoudertassen zijn on a revival! Na een kleine dip - waarin ze door de handtassen en heuptassen tijdelijk van het straatbeeld werden verbannen - kiezen dames in 2021 weer massaal voor de schoudertas. Veilig, praktisch en het liefst een model waarmee je gezien wilt worden natuurlijk! Schoudertassen bieden het voordeel dat je je handen vrij hebt en je spullen in het zicht en binnen handbereik!

2021 tassentrends 👜👜

Naast schoudertassen, zien we in de 2021 tassentrends ook veel reistassen. Zodra het weer mag, willen we het liefst zo snel mogelijk weer naar onze favoriete bestemming! Onze SAFESAVE reistas kan ook als sporttas worden gebruikt. Ook een uitje dat hoog op onze wishlist staat! Rugtassen sluiten de Top 3 Most Wanted Bags van 2021. Onze SAFESAVE basic rugtas bijvoorbeeld.

→ Een gekleurde tas

Qua kleuren zien we dit jaar veel donkere kleuren en een enkele uitschieter naar pastelroze! Corona heeft ons een beetje back to basic gebracht en dit zien we terug in basiskleuren als zwart, blauw, grijs en bruin.

→ De gemakken van vakken

Als vrouw ben je natuurlijk het liefst op elke situatie voorbereid, ook als je onderweg bent! Je make-up, agenda, telefoon, visitekaartjes, tablet… alles moet anno 2021 in je tas passen. 

SAFESAVE schoudertassen

Schoudertassen zijn tassentrend 2021

De SAFESAVE schoudertassen zijn ruim en hebben een afneembare draagriem, die diagonaal over de schouder kan worden gedragen. Ze zijn gemaakt van waterafstotende micro parachutestof. Hierdoor is de tas waterdicht - en dus ook geschikt voor dames die door weer en wind naar hun werk fietsen! Ze hebben voor elke device een ander vakje en aparte hengsels waarmee je hem als handtas kunt dragen. Er zijn vijf verschillende kleuren, geschikt voor elke occasion!

Off-shoulder tassen

Er zijn ook off-shoulder tassen: oftewel slingbags. Dit is een rugtas, die diagonaal over één schouder hangt. In 2021 dragen we hem het liefst aan de voorkant: als een soort uitvergrote heuptas. Die werd vorig jaar ook massaal off-shoulder gedragen.

Leestip: Rugtassen waarmee je zorgeloos back to school gaat!